מתאים לכ 20 עוגיות
חומרים:
1 כוס שיבולת שועל
1 כף קמח מלא
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים
2 כפות סומסום
2 כפות קוקוס
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות סוכר חום
1 ביצה
2 כפות שטוחות טחינה גולמית
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצבה, סוכר ושמן
מוסיפים את הטחינה ומערבבים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות , מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים קלות כל כדור
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 15 עד 20 דקות או עד שהן נעשות זהובות בשוליים.
מוצאים מהתנור ומצננים בחוץ.
חומרים:
1 כוס שיבולת שועל
1 כף קמח מלא
1/3 כוס אגוזי מלך טחונים
2 כפות סומסום
2 כפות קוקוס
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כפית קינמון טחון
2 כפות סוכר חום
1 ביצה
2 כפות שטוחות טחינה גולמית
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצבה, סוכר ושמן
מוסיפים את הטחינה ומערבבים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות , מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים קלות כל כדור
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 15 עד 20 דקות או עד שהן נעשות זהובות בשוליים.
מוצאים מהתנור ומצננים בחוץ.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה