עוגיות שוקולד מריר עשירות (מתכון של עמית דונסקוי עם שינויים קלים שלי)
כמות: כ- 30 עוגיות
חומרים:
50 גרם אבקת סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו איכותית
1/8 כפית מלח
2 חלבונים
150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
אופן ההכנה:
בתוך קערה שמים את אבקת הסוכר, קקאו ומלח
טורפים את שני החלבונים ומוסיפים לקקאו
ממיסים את קוביות השוקולד במיקרוגל לקרם חלק מוסיפים לקערה ומערבבים היטב
על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת שתי כפיות, שומרים על רווח 2 ס"מ בין עוגיה לעוגיה
אופים בדיוק 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות
מצננים ומפזרים אבקת סוכר .
יש לשמור בכלי אטום עד שבועיים.
כמות: כ- 30 עוגיות
חומרים:
50 גרם אבקת סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו איכותית
1/8 כפית מלח
2 חלבונים
150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, שבור לקוביות
אופן ההכנה:
בתוך קערה שמים את אבקת הסוכר, קקאו ומלח
טורפים את שני החלבונים ומוסיפים לקקאו
ממיסים את קוביות השוקולד במיקרוגל לקרם חלק מוסיפים לקערה ומערבבים היטב
על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים תלוליות מהעיסה בעזרת שתי כפיות, שומרים על רווח 2 ס"מ בין עוגיה לעוגיה
אופים בדיוק 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות
מצננים ומפזרים אבקת סוכר .
יש לשמור בכלי אטום עד שבועיים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה