חומרים:
1 כוס עדשים כתומות
5 כוסות מים
מעט שמן לטיגון
1 בצל גדול
1 עגבנייה גדולה
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות
קוצצים את הבצל והעגבנייה ומטגנים במחבת עם התבלינים תוך כדי ערבוב - 5 דקות
יוצקים את התערובת שבמחבת לסיר , מוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון ומערבבים
הצעת גיוון: ניתן להוריד את כמות המים בבישול העדשים ולהגיש כתבשיל על מצע אורז או דגן אחר
1 כוס עדשים כתומות
5 כוסות מים
מעט שמן לטיגון
1 בצל גדול
1 עגבנייה גדולה
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות
קוצצים את הבצל והעגבנייה ומטגנים במחבת עם התבלינים תוך כדי ערבוב - 5 דקות
יוצקים את התערובת שבמחבת לסיר , מוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון ומערבבים
הצעת גיוון: ניתן להוריד את כמות המים בבישול העדשים ולהגיש כתבשיל על מצע אורז או דגן אחר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה