יום רביעי, 23 בספטמבר 2015

מרק עדשים כתומות :-)

חומרים:

1 כוס עדשים כתומות

5 כוסות מים

מעט שמן לטיגון

1 בצל גדול

1 עגבנייה גדולה

כפית מלח

כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כורכום

1/4 כפית פלפל שחור

3 שיני שום כתושות

מיץ מלימון אחד

1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:

מבשלים את העדשים בסיר מכוסה עם 5 כוסות מים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות

קוצצים את הבצל והעגבנייה ומטגנים במחבת עם התבלינים תוך כדי ערבוב - 5 דקות

יוצקים את התערובת שבמחבת לסיר , מוסיפים את הפטרוזיליה, השום ומיץ הלימון ומערבבים


הצעת גיוון: ניתן להוריד את כמות המים בבישול העדשים ולהגיש כתבשיל על מצע אורז או דגן אחר 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה