מצרכים:
3 כוסות קמח מלא
2 כפיות גדושות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
3 כפות שמן זית
2 כוסות מים חמימים
לקישוט: זרעי פשתן/סוסמסום
אופן ההכנה:
לקערת מיקסר מכניסים קמח ושמרים ומערבבים היטב עם כף עץ.
מוסיפים סוכר , שמן זית ואת המים בהדרגה ומתחילים ללוש עם וו גיטרה.
תוך כדי לישה מוסיפים את המלח.
יש להוסיף מים עד שהבצק הופך רך ונעים למגע. גמיש ולא קשה או יבש.
מפסיקים את המיקסר לאחר 5 דקות לישה.
מוציאים את הבצק ומורחים במעט שמן זית.
יוצרים מבהבצק גליל ברוחב של תבנית אינגליש קייק רחבה ,
מרפדים תבנית אינגליש קייק רחבה וגבוהה בנייר אפייה , מניחים את הבצק בתוכה לרוחב.
מפזרים מעל הבצק זרעי פשתן או סומסום
מניחים מגבת לחה מעל הבצק שתכסה אותו מכל הכיוונים.
מניחים לבצק לתפוח במשך שעה .
כאשר הוא מכפיל את נפחו, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 35 דקות.
גיוון: ניתן להוסיף לבצק עגבניות מיובשות/זרעי פשתן/ גרעיני חמניה
כדאי להמתין כחצי שעה לפני שפורסים את הלחם
3 כוסות קמח מלא
2 כפיות גדושות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
3 כפות שמן זית
2 כוסות מים חמימים
לקישוט: זרעי פשתן/סוסמסום
אופן ההכנה:
לקערת מיקסר מכניסים קמח ושמרים ומערבבים היטב עם כף עץ.
מוסיפים סוכר , שמן זית ואת המים בהדרגה ומתחילים ללוש עם וו גיטרה.
תוך כדי לישה מוסיפים את המלח.
יש להוסיף מים עד שהבצק הופך רך ונעים למגע. גמיש ולא קשה או יבש.
מפסיקים את המיקסר לאחר 5 דקות לישה.
מוציאים את הבצק ומורחים במעט שמן זית.
יוצרים מבהבצק גליל ברוחב של תבנית אינגליש קייק רחבה ,
מרפדים תבנית אינגליש קייק רחבה וגבוהה בנייר אפייה , מניחים את הבצק בתוכה לרוחב.
מפזרים מעל הבצק זרעי פשתן או סומסום
מניחים מגבת לחה מעל הבצק שתכסה אותו מכל הכיוונים.
מניחים לבצק לתפוח במשך שעה .
כאשר הוא מכפיל את נפחו, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 35 דקות.
גיוון: ניתן להוסיף לבצק עגבניות מיובשות/זרעי פשתן/ גרעיני חמניה
כדאי להמתין כחצי שעה לפני שפורסים את הלחם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה