יום רביעי, 23 בספטמבר 2015

עוגת שוקולד מעולה ואהובה ביותר :-)


מצרכים:

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

3/4  כוס סוכר

4 כפות קקאו

3 ביצים

1 כוס שמן

1 כוס מים חמים

אופן ההכנה:

לערבב בקערה: קמח, אבקת אפייה, סוכר וקקאו

בקערה נפרדת לטרוף ביצים, שמן ומים ולהוסיף לקערה

לערבב לבלילה אחידה.

להעביר לתבנית מלבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.


אפשר לפזר מעל העוגה אבקת סוכר או לצפות בשוקולד מומס שעורבב עם כפית נס קפה ורבע כוב מים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה