מצרכים לשתי תבניות אינגליש קייק:
11/2 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס פרג טחון
1 כוס קוקוס
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
11/2 כוס מים או מיץ תפוזים
50 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב קמח עם אבקת אפייה. מוספים את הפרג והקוקוס ומערבבים .
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים בלבד.
מפזרים את השוקולד צ'יפס בתחתית כל תבנית , יוצקים את תערובת הבלילה לשתי התבניות מעל השוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35 דקות. או עד שקיסם יוצא יבש .
טיפ: אפשר להוריד את כמות הסוכר ל 1/2 כוס ולאחר הוצאת העוגה מהתנור לצפות ב 100 גרם שוקולד מריר שהמסנו על האש עם כפית 1 אבקת נס קפה ורבע כוס מים
11/2 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס פרג טחון
1 כוס קוקוס
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
11/2 כוס מים או מיץ תפוזים
50 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
מערבבים היטב קמח עם אבקת אפייה. מוספים את הפרג והקוקוס ומערבבים .
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים בלבד.
מפזרים את השוקולד צ'יפס בתחתית כל תבנית , יוצקים את תערובת הבלילה לשתי התבניות מעל השוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35 דקות. או עד שקיסם יוצא יבש .
טיפ: אפשר להוריד את כמות הסוכר ל 1/2 כוס ולאחר הוצאת העוגה מהתנור לצפות ב 100 גרם שוקולד מריר שהמסנו על האש עם כפית 1 אבקת נס קפה ורבע כוס מים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה