יום רביעי, 23 בספטמבר 2015

עוגת פרג בחושה - אוורירית

מצרכים לשתי תבניות אינגליש קייק:

11/2 כוס קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

1 כוס פרג טחון

1 כוס קוקוס

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

11/2 כוס מים או מיץ תפוזים

50 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

מערבבים היטב קמח עם אבקת אפייה. מוספים את הפרג והקוקוס ומערבבים .

בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים בלבד.

מפזרים את השוקולד צ'יפס בתחתית כל תבנית , יוצקים את תערובת הבלילה לשתי התבניות מעל השוקולד.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35 דקות. או עד שקיסם יוצא יבש .


טיפ: אפשר להוריד את כמות הסוכר ל 1/2 כוס ולאחר הוצאת העוגה מהתנור לצפות ב 100 גרם  שוקולד  מריר שהמסנו על האש עם כפית 1 אבקת נס קפה ורבע כוס מים 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה